ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣIΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛIΑΣ

Η παραγγελία ολοκληρώνεται σε 4 βήματα.

ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ /ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Στο 1ο βήμα θα σας ζητηθεί να κάνετε login αν είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος ή να κάνετε νέα εγγραφή. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να κάνετε αγορές ως απλός επισκέπτης χωρίς απαραίτητα να γίνετε μέλος, καταχωρώντας όμως όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 

Στο 2ο βήμα θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τις πληροφορίες ως προς τα στοιχεία αποστολής της. Θα σας ζητηθεί ο Ταχυδρομικός Κώδικας της διεύθυνσης προορισμού των αγορών σας, η διευθυνσή σας ,η πόλη που διαμένεται καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Στο 3ο βήμα θα βρείτε τις διαδικασίες αποστολής της παραγγελίας και την επιλογή της. Σε αυτό το βήμα θα ενημερωθείτε για τη χρέωση της αξίας των προιόντων και του κόστους των μεταφορικών. Σε αυτό το σημείο σας δίνουμε την δυνατότητα επιλογής του τόπου παραλαβής της παραγγελίας σας, με επιλογή ανάμεσα στο «παραλαβή από το κατάστημα» ή αποστολή με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία στην περιοχή σας (όπου υπάρχει αυτή η δυνατότητα). Αυτό είναι απαραίτητο πριν οδηγηθούμε στο επόμενο βήμα. Αφού υπολογιστεί και το μεταφορικό κόστος πατάμε το πλήκτρο ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

ΠΛΗΡΩΜΗ

Στο 4ο βήμα επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής και ολοκληρώνεται την παραγγελίας σας. Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε, σας «φορτώνει» και η αντίστοιχη φόρμα. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα καταχωρήσετε τα στοιχεία ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής. Βασικός τρόπος πληρωμής μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η μέθοδος της αντικαταβολής και η  τραπεζική κατάθεση. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις των καρτών Visa & Mastercard που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων της Πειραιώς, μόνο εάν επιλέξετε ως τρόπο παραλαβής το κατάστημα μας.